Всім відома істина, окреслена давньогрецьким філософом Сократом «Здоровʼя - це не все, але без здоровʼя нема нічого». Тому логічно було б припустити, що кожна людина несе персональну відповідальність перед собою за своє здоровʼя. Формувати відповідальне ставлення до власного здоровʼя молодому поколінню допомагає школа шляхом впровадження здоровʼязберігаючих технологій під час освітнього процесу, левова частка яких припадає на уроки фізичної культури. 02.02.2021 на базі Зачепилівської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів проведено в on-line режимі семінар-практикум для вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Зачепилівської територіальної громади за темою «Дихальні вправи та профілактика пло ... Читати далі »

Переглядів: 69 | Додав: lkto_zachepilovka | Дата: 2021-05-27 | Коментарі (0)

26 січня 2021 року на базі Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, спільно з Комунальною установою «Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Зачепилівської селищної ради, проведено в on-line режимі семінари-практикуми для вчителів початкових класів, української мови та літератури закладів загальної середньої освіти обʼєднаної територіальної громади. Досвідом роботи ділилися Вікторія Сорочинська, вчитель початкових класів та Леся Грамма, вчитель української мови та літератури. Педагоги продемонстрували на практиці застосування інноваційних педагогічних технологій в освітньому процесі, що активізують пізнавальну діяльність здобувачів освіти, викликають інтерес до навчання та допомагають налаштувати клас на співробітництво, поро ... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: lkto_zachepilovka | Дата: 2021-05-27 | Коментарі (0)

Відділ освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Харківської області спільно з Комунальною установою «Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Зачепилівської селищної ради Харківської області 29 січня 2021 року провели нараду для керівників закладів загальної середньої освіти та відповідальних за формування комплектів реєстраційних документів осіб, які складатимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання у 2020/2021 навчальному році в онлайн-режимі з використанням сервісу Google Meet. Під час наради розглянуто питання: формування комплектів реєстраційних документів та особливості складання зовнішнього незалежного оцінювання ... Читати далі »

Переглядів: 82 | Додав: lkto_zachepilovka | Дата: 2021-05-27 | Коментарі (0)

Відповідно до плану роботи Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» 14.01.2021 Центром моніторингу якості освіти проведено онлайн-семінар за темою «Порядок проведення моніторингових досліджень якості освіти в ЗЗСО у ІІ півріччі 2020/2021 н. р.». До участі в регіональних моніторингових дослідженнях якості освіти обрано Бердянський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Зачепилівської селищної ради Харківської області, Чернещинський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Зачепилівської селищної ради Харківської області. В ... Читати далі »

Переглядів: 87 | Додав: lkto_zachepilovka | Дата: 2021-05-27 | Коментарі (0)

13 січня 2021 року Центром інноваційного розвитку освіти КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» проведено Інтернет-семінар у режимі ЧАТу «Особливості проведення обласного фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» за темою «Технології змін і трансформацій у сучасному закладі освіти: змішане та дистанційне навчання». До участі у Фестивалі запрошуються педагогічні працівники (особисто або група, об’єднання), бібліотекарі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти. Фестиваль проводиться за номінаціями: «Управління освітою», «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Позашкільна освіта», ... Читати далі »

Переглядів: 76 | Додав: lkto_zachepilovka | Дата: 2021-05-27 | Коментарі (0)

З 18 січня 2021 року стартує обласний дистанційний фестиваль з комп'ютерної графіки та анімації серед учнів 2-11класів закладів загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради. Цьогорічний фестиваль проводиться за темами: - «З Україною в серці (до 30-річчя від дня Незалежності України); «Горить зоря її поезії над краєм» (до 150-річчя від дня народження української письменниці Лесі Українки); «Наука виграє, коли її крила розкуті фантазією» (до 230-річчя від дня народження англійського фізика та хіміка Майкла Фарадея); «Роби те, що не вмієш. Так ти зможеш навчитися» (до 140-річчя від дня народження іспанського та французького художника Пабло Пікассо). На фестиваль учасниками надаються роботи у номінаціях ... Читати далі »

Переглядів: 73 | Додав: lkto_zachepilovka | Дата: 2021-05-27 | Коментарі (0)

З метою задоволення потреб у професійній самореалізації педагогічних працівників закладів освіти, обміну ефективним педагогічним досвідом, виявлення ініціативних, творчо працюючих педагогів, які розробляють нові педагогічні ідеї, методики, технології,  інноваційні методи, прийоми та форми роботи  на базі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» протягом лютого – квітня 2021 року проходив ІV обласний Фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» за темою: «Технології змін і трансформацій у сучасному закладі освіти: змішане та дистанційне навчання». До участі у Фестивалі педагогічними працівниками закладів освіти Зачепилівської територіальної громади було ... Читати далі »

Переглядів: 63 | Додав: lkto_zachepilovka | Дата: 2021-05-27 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13