4:19 PM
«Сертифікація вчителів: історія успіху»

 

За результатами трьох років пілотування проєкту сертифікації вчителів в Україні, 153 педагоги початкових класів Харківщини отримали Сертифікати Міністерства освіти і науки України, Державної служби якості освіти та Українського центру оцінювання якості освіти як такі, що успішно пройшли сертифікацію. Серед них і Людмила ГАЛАЙДИЧ, учителька початкових класів Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – учасник сертифікації 2021.

12 січня 2022 року Людмила Володимирівна була учасником круглого  столу «Сертифікація вчителів: історія успіху», проведеного управлінням Державної служби якості освіти у Харківській області за участі представників Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди, Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія», Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти», учасників сертифікації 2021 року, експертів.

Учасники заходу мали змогу поділитися досвідом участі в сертифікації, обмінятися враженнями та привернути увагу вчителів початкових класів до участі в сертифікації 2022. 

Вітаємо Людмилу Володимирівну із новою вагомою сходинкою у професійному зростанні та бажаємо не зупинятися на досягнутому.

Переглядів: 91 | Додав: lkto_zachepilovka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar